În ultimii ani, MozaiQ te-a invitat să participi la școli de vară, traininguri în alte țări europene, Luna Istoriei LGBT și, nu în ultimul rând, la Bucharest Pride!

Azi reluăm procesul prin care invităm prietenii din alte orașe să ni se alăture la Bucharest Pride (2-9 iunie 2018). Cu sprijinul a trei organizații (ILGA-Europe, InterPride și a Fundației Planeta Romeo), dorim să sprijinim 24 de persoane să participe anul acesta la Pride și la evenimentele conexe, dedicate spiritului Pride.

Ce oferim?

– Acoperirea costurilor de transport și cazare pentru perioada 7-10 iunie 2018

– Un program comun de ateliere, evenimente și activități sociale

– Participarea ca voluntar în cadrul Marșului Bucharest Pride 2018

Ce aduce nou programul ”Spiritul Pride”?

Programul ”Spiritul Pride” este dedicat persoanelor din comunitatea LGBT+ precum și aliaților interesați de ideile și practicile organizășii comunitare LGBT din România și nu numai. Pe parcursul celor trei zile, vom socializa, învăța și lucra împreună pe teme privind Pride, activism și mobilizare comunitară! Agenda preliminară poate să fie consultată mai jos.

Ce trebuie să faci? 

Dacă nu ești din București și vrei să participi la Bucharest Pride, completează până pe data de 27 mai formularul de mai jos ori acceseaza formularul aici: http://tiny.cc/HaiLaPride2018

În perioada 28-30 mai, echipa MozaiQ va lua legătura cu tine pentru a te informa dacă ai fost selectat(ă) pentru participare.