Q Center este un spațiu comunitar unde persoanele LGBTQ+ se pot întâlni, pot socializa, pot participa la evenimente și pot accesa servicii sociale funcție de nevoi. Unde? Str. Arcului 24, București.

Avem și un Freeshop, unde poți aduce și lua haine, un InfoPoint unde vei avea acces la un laptop și o imprimantă, spații de evenimente, o grădină superbă și vreo două pisici care să te întâmpine.

De asemenea, Q Center oferă consiliere socială și de carieră, terapie gratuită (în limita locurilor disponibile), consiliere legală și multe alte servicii.

Găsești la noi o echipă dedicată și inimoasă, care te va întâmpina cu drag. Pregătim de asemenea evenimente sociale, mese rotunde comunitare și cu experți în diverse domenii, precum și seri de film.

Program cu public, în care poți veni să te relaxezi, să lucrezi, sau să stai la o șuetă:

marți, miercuri și joi 11 00 – 18 00  – uite aici și un telefon, dacă ai nevoie de ceva – 0764 109 385

Acces fără programare la InfoPoint, Freeshop și spațiu de henguială, citit, lucrat etc. 

Freeshop este un magazin gratuit de haine second hand, unde poti aduce haine și poți lua haine după nevoie.

Infopoint este un spațiu în care ai acces la un laptop cu conexiune la internet și o imprimantă.

Acces cu programare pentru consiliere socială, de carieră, terapie gratuită (în limita locurilor disponibile), consiliere legală pentru persoane trans (în limita locurilor disponibile).

Îl poți contacta pe Victor, asistentul nostru social, prin email la adresa consiliere@mozaiqlgbt.ro.

Vrei să faci un eveniment la noi? Scrie-ne la qcenter@mozaiqlgbt.ro sau programează-te folosind butonul de mai jos.

Această pagină este realizată în cadrul proiectului Q Center – Centru Comunitar Intersecțional LGBTQ+, derulat de Asociația MozaiQ în parteneriat cu Asociația Eu Sunt! Tu? și Asociația EasyECO, finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin exclusiv autorilor și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene.