TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI SI CONDIȚII

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru pune la dispoziție informații în scop consultativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși la publicarea lor pe site toate informațiile vor fi de actualitate.

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.mozaiqlgbt.ro de către potențialii vizitatori. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUȚULUI SITE-ULUI

Asociația MozaiQ LGBT (sediu social Str. Hobița, nr. 6, bl. 302, sc. 6, ap. 235, sector 2, București, cu punct de lucru pe Str. Arcului, nr 24, sector 2, București, cod fiscal 35246467), denumită în continuare MozaiQ, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

MozaiQ deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea MozaiQ. MozaiQ își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.mozaiqlgbt.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de MozaiQ.

Este interzisă modificarea, comercializarea, licențierea și crearea unor materiale derivate în orice scop fără confirmarea scrisă din partea MozaiQ.

Accesul și utilizarea paginii www.mozaiqlgbt.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor cu informații necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.mozaiqlgbt.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.mozaiqlgbt.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.mozaiqlgbt.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.mozaiqlgbt.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor MozaiQ. MozaiQ nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel, Asociația MozaiQ nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Conținutul paginii web www.mozaiqlgbt.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de comunitatea www.mozaiqlgbt.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Site-ul www.mozaiqlgbt.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultantei, nu îsi asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continuțului site-ului este de a transmite informații actualizate ți exacte.

MozaiQ nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, dar asigură utilizatorii că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte.

Orice persoană care dorește să acceseze unul dintre serviciile prezentate în site poate să contacteze MozaiQ prin unul dintre mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului în cauză, cât și asupra condițiilor aplicabile.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, prenume, număr de telefon), adresă de e-mail, , dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrari electronice. Pentru mai multe detalii în privința stocării, prelucării și confidențialității datelor furnizate prin intermediul formularelor de pe acest site, vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate / GDPR.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de MozaiQ utile în legatură cu conținutul site-ului. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

MozaiQ nu poate garanta și controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.mozaiqlgbt.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informatii personale de către MozaiQ; soluționarea de către MozaiQ a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de MozaiQ și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

MozaiQ va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru orice nelămurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizarii vă rugam să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

DONAȚII prin card bancar (prin platforma EuPlătesc):

Donațiile prin card bancar pot fi făcute o singură dată sau pot fi recurente, suma aleasă fiind plătită lunar. Puteți opta pentru recurență cu durata de 3 luni, 6 luni, 9 luni și 12 luni dacă alegeți LUNAR. De asemenea, puteți opta să donați altă sumă față de cele indicate.

Procesarea donației este asigurată de euplatesc.ro în condiții securizate.

DONAȚII prin PayPal:

Donațiile prin Paypal pot fi făcute o singură dată, moneda de plată fiind EURO.. De asemenea, puteți opta să donați altă sumă față de cele indicate în formularul de donații prin PayPal.

Procesarea donației este asigurată de PayPal în condiții securizate.