Donează online

Credem în iubire, pentru că ea aduce oamenii împreună, dărâmă bariere și nu discriminează niciodată. În România există zeci de mii de cupluri, gay și straight, care nu sunt recunoscute de statul român. 

Pentru a fi alături de românii ale căror drepturi sunt refuzate de stat, derulăm campania #IubimLaFel, în care afișăm mesaje stradale pentru legalizarea parteneriatului civil în cinci orașe din România (București, Iași, Constanța, Cluj-Napoca și Timișoara). 

Pentru ca lucrurile să se schimbe avem nevoie de susținerea ta.

Din păcate, doar 46% dintre români au auzit de termenul „parteneriat civil” și știu ce înseamnă. În ciuda lipsei de informare, 31% din populația României este de acord cu legalizarea acestuia. 

Cu 50 de lei mesajul campaniei de afișaj stradal ajunge la 700 de români. Ajută-ne să ajungem la TREI MILIOANE de români. Donează pentru o țară în care toți Iubim la Fel.

Cu sumele strânse intenționăm să închiriem alte spații publicitare pentru afișarea mesajelor noastre. Orice minut de incluziune în care mesajul nostru este vizibil #pestradă e neprețuit. Orice român informat poate fi un aliat.