Örömmel jelentjük be, hogy elkészült az első olyan kérdőív, amely az erdélyi LMBT+ tapasztalatokra összpontosít. A kérdőív a kolozsvári LMBT közösség kezdeményezésére jött létre (Glia Queer, Pride Romania, Les Sisterhood), melyet a MozaiQ egyesület támogat, és az ILGA Europe finanszírozott a “Fast-track Equality: Cluj Pride 2018” projekt keretén belül. A kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe.
A kutatás augusztus 15-29 közt tart, amelyet az erdélyi LMBT személyek közösségfejlesztési igényeinek és prioritásainak azonosítása követ (Arad, Fehér, Bihar, Beszterce-Naszód, Brassó, Kolozs, Kovászna, Hargita, Hunyad, Máramaros, Maros, Szatmár és Szeben megyék), különös tekintettel Kolozsvárra.

A megadott információk bizalmasak, mivel a válaszadók anonimitása biztosítva van. Az összegyűjtött adatok feldolgozásra kerülnek, amelyeket helyi és regionális közösségfejlesztési stratégiák kidolgozására használunk fel.

Megkérjük a fentebb felsorolt megyékben élő LMBT+ személyeket, hogy töltsék ki a lejjebb megosztott kérdőívet, amely a következő linken is elérhető: http://bit.do/erdelyilmbt

 
Köszönjük Arnoldnak és a Glia Queer kezdeményezésnek, hogy magyarul is elkészítették a kérdőívet!
 

Pentru vorbitorii de limbă română, vă invităm să completati formularul aici: http://bit.do/TransilvaniaLGBT