MozaiQ începe anul cu un nou program de formare și dezvoltare personală pentru activiștii LGBT de mâine! Dorim să avem alături de noi 15 persoane LGBT+ și aliați care să lucreze alături de noi și cu care să învățăm cum putem mobiliza mai bine comunitatea LGBT+!

Dacă ai vrut vreodată să devii organizator comunitar, să te implici în evenimente mari și mici sau preferi să lucrezi din spatele unui calculator la articole, rapoarte sau fundraising online, ești probabil una dintre persoanele pe care le căutăm! Dacă ai alte abilități sau pur și simplu vrei să faci aduci schimbarea în comunitatea ta, alătură-te echipei noastre!

Ce vrem de la tine? Energia ta și dorința de a te dezvolta! Dorim să ai timp să petreci alături de noi și alți activișți în devenire 20 de ore pe lună timp de 3 luni!

Ce îți oferim? Know-how-ul MozaiQ, atât prin traininguri dar și experiența practică de activism din mai multe domenii în care lucrăm de mai mult timp!

Completează formularul de mai jos până pe 10 februarie și cheamă-ți și prietenii să ni se alăture! Dacă nu ești din București, înscrie-te oricum – dacă sunt suficiente persoane din comunitatea ta, ne-am bucura să sprijinim un grup local!

https://goo.gl/ZUDtHz

Pentru orice întrebări, trimite-ne un email la adresa office@mozaiqlgbt.ro!