MozaiQ te invită la programul RESTART, un program în care vom lucra împreună pentru a consolida capacitatea de acționare a șase organizații sau grupuri informale de activiști LGBTQI din toată țara.


Timp de 8 luni, cele șase grupuri selectate vor participa la diverse sesiuni de formare cu experți din partea MozaiQ, sesiuni pe subiecte cheie ale activismului: advocacy, community building, evaluarea individuală a nevoilor etc.

Programul este alcătuit dintr-o serie de cursuri, ateliere și traininguri, oferind:
1. Un atelier personalizat pe community building și evaluarea individuală a nevoilor
2. Cursuri specifice de comunicare, fundraising, management de proiect etc., specificul lor fiind la alegerea grupurilor participante
3. Sesiuni personalizate de advocacy
4. Finanțarea unui eveniment care să fie desfășurat în cadrul Lunii Istoriei LGBTQI 2022
5. Oferirea de granturi în perioada de început a anului 2023


Înscrierea în cadrul programului presupune participarea obligatorie la o serie de evenimente de networking și cunoaștere intra-grup cu scop în împărtășirea metodelor și modelelor de acțiune și activitate. Acestea includ:
– Un eveniment axat pe leadership comunitar
– Un eveniment de tip caucus intermediar
– O conferință la finalul programului
Toate cursurile și sesiunile de formare vor avea loc în mediul online, iar MozaiQ va furniza materiale informative și suporturi de curs înainte de acestea.

Aplică în programul RESTART până la data de 9 Septembrie și vino să lucrezi împreună cu MozaiQ la consolidarea activismului LGBTQI!

Înscrie-te aici: https://forms.gle/JLDj8t5fpGLKZD6c8