Suntem AICI - Campanii de comunicare pentru creșterea nivelului de încredere în mediul ONG

Rezultatele Proiectului:

  • Storytelling pe social media despre viața studenților LGBTQ+ în România.
  • GALA ALIAȚILOR – Pink Skies, unde au fost prezenți aliați din sfera societății civile, media, TV, influenceri și lideri de schimbare.

Scopul proiectului Suntem AICI este creșterea vizibilității rolului și activității sectorului non-guvernamental LGBT la nivel național în rândul aliaților, stakeholderilor și al publicului larg prin intermediul a trei campanii de conștientizare și implicare pe o perioadă de 12 luni.

Pentru comunitatea LGBT din Romania, ONG-urile care se adreseaza acestei populatii sunt, in absenta cvasi-totala a statului in rezolvarea problemelor specifice, depozitarele tuturor asteptarilor comunitatii.

Proiectul se adreseaza comunitatii LGBT, iar mesajul central este ca ONG-urile sunt fundamentul democratiei si implicarea directa in munca acestora genereaza schimbare sistemica, mai ales pentru grupurile vulnerabile, minoritare.

Obiectivele Proiectului:

  • Cresterea participarii directe a persoanelor LGBT și studenților LGBT in sectorul non-guvernamental LGBT.
  • Imbunatatirea constientizarii publicului general cu privire la rezultatele proiectului Campus Pride.
  • Cresterea gradului de implicare in sectorul non-guvernamental LGBT al aliaților.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Proiectul este derulat de Asociația MozaiQ LGBT în parteneriat cu Asociația Eu Sunt! Tu? și beneficiază de o finanțare în valoare de 75.000 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați http://www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la http://www.activecitizensfund.ro.

Proiect derulat de: