Asociația MozaiQ invită persoane din comunitatea LGBTQ+ și aliați ai comunității LGBTQ+ la Școala de Vară MozaiQ ”Acțiune pentru Egalitate” în perioada 9-13 august, la Cluj-Napoca. Termenul limită pentru înscriere este 15 iulie 2017!Asociația MozaiQ invită persoane din comunitatea LGBTQ+ și aliați ai comunității LGBTQ+ la Școala de Vară MozaiQ ”Acțiune pentru Egalitate” în perioada 9-13 august, la Cluj-Napoca. Termenul limită pentru înscriere este 15 iulie 2017!

Școala de Vară MozaiQ ”Acțiune pentru Egalitate” este deschisă persoanelor dedicate organizării comunitare LGBT, a acțiunilor de vizibilitate și de promovare a drepturilor egale a tuturor persoanelor, indiferent de orientarea sexuală ori identitatea de gen.

Asociația MozaiQ va asigura transportul și cazarea pentru 15 persoane cu domiciliu în afara municipiului Cluj-Napoca. În plus, asigurăm 5 locuri în cadrul școlii de vară pentru participanți cu domiciliu în municipiului Cluj-Napoca. Pe parcursul Școlii de vară, oferim masa de prânz participanților.

Programul constă în workshopu-uri organizate e către MozaiQ, împreună cu partenerul olandez COC Olanda, precum și evenimente sociale și de promovare LGBTQ+.

Agenda va fi comunicată în timp util participanților.

Pentru că parte din training-uri sunt susținute de experți olandezi, limba de lucru pentru zilele de sâmbătă și duminică o să fie limba engleză.

Înaintea Școlii de Vară, participanții vor pregăti în perioada 15 iulie- 5 august, cu sprijinul MozaiQ, o propunere de activitate locală în beneficiul comunității LGBT. Aceste activități pot viza, spre exemplu, evenimente sociale ori culturale pentru comunitatea LGBT (seri de filme, grupuri de spijin, activități sportive, acțivități de tineret, de voluntariat, întâlniri comunitare, etc), workshop-uri, acțiuni de vizibilitate sau de îmbunătățire a percepției publice a comunității LGBT ori orice altă acțiune care, direct ori indirect, sprijină comunitatea LGBT pe plan local.

Propunerile participanților urmează să fie prezentate în cadrul unui eveniment comunitar pe perioada Școlii de Vară și votate de către public. Primele trei cele mai votate proiecte se vor bucura fiecare de un premiu oferit de către MozaiQ pentru derularea activității în valoare de 450 RON.

Școala de Vară MozaiQ ”Acțiune pentru Egalitate” este organizată de către Asociația MozaiQ cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la București.

Pentru mai multe informații vă rugăm luați legătura cu:

Mihnea Florea, Asociația MozaiQ

Email: mihnea.florea@gmail.com Tel: 0741020613

FORMULARUL AICI.